≡ Menu

Bi radi obiskali London in si ogledali nekaj njegovih znamenitosti?

Potem si lahko ogledate ponudbo za obisk Londona, ki jo najdete spodaj.

Paket za ogled Londona zajema tri nočitve, letalski prevoz iz Ljubljane z vključeno prtljago in druge stroške povezane s potovanjem. Prav tako prejmete predlog ogledov za London, ki jih seveda lahko upoštevate ali pa ne.

  Več o ponudbi najdete tukaj

Kaj je zajeto v ceni in katera so doplačila lahko izveste preko zgornjega gumba, kjer lahko ponudbo za izlet v London tudi rezervirate.

Bi radi poceni prišli do Londona in nazaj. Trenutno so na voljo poceni letalske karte do  Londona, saj boste za povratno karto odšteli samo 35€.

Prav tako pa gre za najboljšo kombinacijo, saj gre za let Ljubljana – London.

Ob tako nizki ceni letalske karte pa res več nimate izgovora, da Londona vsaj enkrat ne obiščete. Lahko se odpravite na nakupovanje, preizkušanje različne hrane, ki je v Londonu res pestra ali seveda ogled znamenitosti.

Tudi prenočišče v Londonu boste zelo enostavno našli. Uporabite iskalnik na strani in si izberite hotel ali hostel po odlični ceni.

Za vas pripravljamo novo spletno stran London.si.

Kot pove že sam naslov, bomo na njej opisali mesto London, njegove znamenitosti in druge posebnosti, za vse tiste, ki se nameravate odpraviti tja.

Zraven tega bomo objavljali ugodne letalske karte za London, predstavili turistične vodnike, ki si jih lahko kupite za samostojno raziskovanje mesta in dodali druge aktualne informacije. Vabljeni na stran čez nekaj časa, ko bomo dodali prvo vsebino.