≡ Menu

Hoteli v Londonu – primerjajte cene

Hoteli v Londonu so lahko nekoliko dražji, kot v drugih krajih v Evropi. Zato je priporočljiva rezervacija hotela kar nekaj časa v naprej, saj si lahko tako izborimo tudi 50% in več popusta na hotelsko sobo.

Iskalnik – hoteli London

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko primerjate cene za hotele v Londonu. Vpišite datume in število oseb ter pritisnite Išči.
Booking.com
Na strani z rezultati boste našli proste hotele v Londonu, ki jih lahko rezervirate po najnižji ceni. Preverite tiste hotele, ki se nahajajo v vašem željenem okolišu.

Hoteli v Londonu

Ponudba hotelov v Londonu je res velika. Izbira je veliko krat povezana tudi z razlogom obiska. Spodaj najdete nekaj kratkih opisov hotelov v Londonu, postopoma pa bomo dodajali tudi druge.

Hotel Camden Lock

Hotel Camden Lock*** se nahaja na odlični lokaciji v bližini Regent’s parka in londonskega živalskega vrta. Nudi 33 eno ali dvoposteljnih sob z televizijo in grelnikov vode za čaj /kavo. V hotelski restavraciji nudijo angleške, kontinentalne in vegetarijanske obroke. Zagotovljen je dostop do brezžičnega omrežja. V bližini je dvorana Roundhouse, trgovsko središče Morrisons in postaja podzemne železnice Chalk Farm.

  Več info in rezervacija hotel v londonu camden

Qbic hotel

Hotel Qbic stoji v središču Londona med četrtima London City in Whitechappel. 171 dvoposteljenih sob je opremljenih zelo domiselno in pisano, vključujoč klimo in LCD televizor. Na voljo sta dve restavraciji, dva bara, izposoja koles in večerna animacija. Do brezžičnega interneta lahko dostopate kjerkoli v hotelu. 20min sprehoda je do londonskega Towra in Tower Bridge-a, v bližini je postaja podzemne železnice Aldgate.

  Več info in rezervacija qbic hoteli london

London Kings hotel

London Kings hotel*** se nahaja v stavbi z tipično angleško arhitekturo, nedaleč od čudovitega hyde parka. V hotelu se nahaja 45 komfortno opremljenih sob z dvema, tremi ali štirimi ležišči. Vse sobe imajo grelnik vode za kavo / čaj, televizijo in klimatsko napravo. V hotelu vam svetujejo pri načrtovanju izletov po Londonu. V bližini je več kavarn in restavracij. Le nekaj korakov je do postaje podzemne železnice Edgware road.

  Več info in rezervacija london kings hotel

The Fox & Goose hotel

The Fox & Goose hotel*** je navzven videti kot tipičen angleški podeželski penzion. Nahaja se v SZ delu Londona, dve postaji podzemne železnice oddaljen od stadiona Wembley. Odlično zasnovan hotel nudi 73 dvoposteljnih sob, komfortno opremljenih z televizijo, klimo in razgledom na vrt. Restavracija z široko ponudbo prehrane, bar, pivnica, večerne animacije, skupen salon so le nekatere izmed storitev. Z podzemno železnico se v 30min pripeljete do središča mesta.

  Več info in rezervacija poceni hoteli v londonu

Quality hotel Hampstead

Quality hote Hampstead*** se nahaja v istoimenskem predelu zahodnega Londona. V mirni okolici rdeče opečnatih hiš in parkov stoji hotel z 53 udobnimi in prijetnimi sobami. Primerne so za 1-3 goste, opremljene z opremo za pripravo čaja / kave, televizorjem in brezžičnim internetom. Hotel je prilagojen invalidnim gostom in vam vsako jutro nudi bogat angleški zajtrk.. S postaje podzemne železnice Finchley Road se pripeljete v središče mesta.

  Več info in rezervacija london hotel hampstead

Anglija in ostala Evropa

Potrebujete prenočišče tudi v drugih delih Anglije, Evrope ali sveta? Preko spodnjega iskalnika lahko najdete najnižje cene za številne kraje na svetu. Vpišite ime kraja, regije ali pokrajine in preverite celotno ponudbo hotelov, hostlov in drugih prenočišč v izbrani destinaciji.

Ne glede na to ali potrebujete hotel v Londonu, Angliji ali kjer drugje, lahko s pomočjo teh dveh iskalnikov najdete prenočišče zase.